top of page

WENKBRAUWEN


Nu we in deze bizarre tijden de helft van ons gezicht bedekken met een mondkapje, zijn onze wenkbrauwen belangrijker dan ooit, want ze zijn heel bepalend voor het uiterlijk van je gezicht



De belangrijkste functie van de wenkbrauw is het beschermen van onze ogen. Ze houden stof, vuiltjes en transpiratie tegen en zijn dus onmisbaar.



Door de jaren heen zijn er veel trends geweest op het gebied van wenkbrauwen, maar het belangrijkste blijft de natuurlijke vorm en kleur van de wenkbrauw.



De belangrijkste wenkbrauwtrends voor 2021 kun je samenvatten met vier sleutelwoorden: vol, natuurlijk, vrouwelijk en verzorgd.



Henna brows, voor strakkere en vollere wenkbrauwen


​Henna Brow is anders dan gewoon verven. Omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft, Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week alweer met een potlood of poeder aan de slag. Henna Brow is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren, omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid. Henna wordt al sinds ca. 3500 v. Chr. gekweekt en is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Het is een natuurlijk product van de beste kwaliteit Indiase henna en daardoor een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Henna Brow kan tot 14 dagen op de huid zichtbaar blijven, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.


Kosten €30,- inclusief epileren


Heb je vragen, stuur dan een bericht je naar: 06 30927560,

of een email naar: hildeleeuw86@gmail.com

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page