top of page
Alpha-H_Logo kopie.png
Flat-Lay-3.jpg

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

Alpha-H is een Australisch huidverzorgingsmerk. De producten zijn geschikt voor zo wat elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige. Wat Alpha-H zo uniek maakt zijn, de hoge percentages glycolzuur (afkomstig van rietsuiker) in combinatie met hoge dosering vitaminen, peptiden, antioxidanten en enzymen en de lage pH-waarde van de producten. Hierdoor wordt de huid zodanig geactiveerd, dat er daadwerkelijk een proces in gang wordt gezet waardoor de huid gestimuleerd wordt om weer aan het werk te gaan, op cellulair niveau. Dit resulteert in een bijzonder mooie werking op het gebied van een verbeterde huidstructuur, vermindering van pigment en ouderdomsvlekken, melasma, acné, grove poriën, dehydratatie, verdikte rokershuid, vale teint etc.…

 

Alpha-H staat dus voor een daadwerkelijke huidverbetering,

daarom werkt Alpha-H met een 3-stappensysteem:

Fase 1; Aansterken: huidverbetering kan niet plaatsvinden als de huid niet in goede conditie is. Daarom gaan we eerst de pH-waarde van de huid weer in balans brengen en de huidbarrière versterken. Dit doen we met kalmerende, voedende, hydraterende en herstellende werkstoffen zoals vitamine E, vitamine B3, hyaluronzuur en essentiële vetzuren.

Fase 2; Aanpakken: Pigmentatie, rimpels, rosacea, acné, couperose, wat het probleem ook is gaan we aanpakken met alfa-en/of beta hydroxyzuren. Zodat de huid van binnenuit aan het werk gezet gaat worden. Tegelijkertijd gaan we aan de slag met werkstoffen als Vitamine A, B3, C en peptiden om de huid optimaal te corrigeren ,stimuleren en te perfectioneren.

Fase 3; Anticiperen: Hierbij draait het om het gewenste resultaat vast te houden, te perfectioneren en preventief te beschermen. Denk hierbij aan een goede zonbescherming wat essentieel is om de goede resultaten te behouden maar ook preventief om vroegtijdige huidveroudering , hyperpigmentatie of huidkanker te voorkomen. Ook blauwlicht bescherming en een aanvulling met antioxidanten en vitamine C spelen hierin een belangrijke rol.

Alpha-H is inmiddels verkrijgbaar in ruim 40 landen. Een leuk weetje is dat het product Liquid Gold uitgegroeid is tot een meervoudig award-winning en internationale bestseller. Wereldwijd worden er elke minuut 2 verkocht. Liquid Gold is lotion met een hoge percentage glycolzuur in combinatie met zijde proteïne en zoethoutextract. Het advies is om het 3x per week als nacht lotion te gebruiken. U zult in de ochtend een mooie frisse, strakkere huid ervaren al na enkele keren gebruik.

Clean Formula's

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan voorop. Daarnaast houden we van 'clean' en dat zijn we dan ook waar mogelijk. We houden niet van harde chemicaliën, onnodige ingrediënten, vulstoffen of verspilling.

LEES MEER

Duurzaam

Of het nu gaat om onze ingrediënten, verpakkingen of het verminderen van de energie die nodig is om onze producten te produceren, we dagen onszelf dagelijks uit om onze impact op het milieu te minimaliseren.

LEES MEER

Cruelty Free

Wij zijn officieel toegelaten tot het Leaping Bunny Program; een internationaal erkend programma dat het voor de consument gemakkelijk maakt om producten te herkennen die dierproefvrij zijn.

LEES MEER

bottom of page