top of page

Golden Rose - Make-up
Wimpers en wenkbrauwen

website_logo.png
Brow Fixing Gel
BrowsPS.png

Brow Fixing Gel, dé nieuwste trend voor geweldige wenkbrauwen

Een transparante Brow die de wenkbrauwen fixeert, Deze veganistische en niet-kleverige formule bevat Biotine, Pro-vitamine B5 en aminozuren die de wenkbrauwen regenereren, voeden en doen glanzen

Hoe gebruik je het:

Voor het stijlen van de wenkbrauwen is het is belangrijk om je wenkbrauwen goed te borstelen, zodat je zeker weet dat ze schoon zijn

Borstel dan met de gel de wenkbrauwen in de richting waarin de haartjes van nature groeien. Je kunt de gel aanbrengen op de schone wenkbrauwen, of over een getint wenkbrauw-product.


Je kunt deze gel overigens ook gebruiken om je wimpers te liften en te definiëren

Aanbrengen als een transparante mascara aanbrengen over schone wimpers vanuit de wortel tot aan de punten.

€ 11,95

 

 

NIEUW !!

sexy_black_mascara.ps.png
Sexy Black Mascara

Deze Sexy Black Mascara neemt je wimpers mee naar een geheel nieuwe dimensie van stijl. Dankzij het unieke rubberen borsteltje wordt iedere wimper afzonderlijk opgetild en gecoat voor een oneindig volume. Hierdoor geniet jij van wimpers met een dramatische lengte en uitstekende zwartheid!

Wil jij genieten van nóg langere wimpers en een prachtig volume? Je kunt deze mascara gemakkelijk in verschillende lagen aanbrengen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de mascara gaat klonteren!

De mascara bevat wax, waardoor deze wel waterafstotend is, maar niet waterproof. Hierdoor blijft de mascara gedurende de dag perfect zitten en is hij makkelijk weer verwijderbaar!

€ 12,95
false-smokey.ps.png
 

False Lashes 

Deze mascara is al sinds de release een bestseller!

De Smokey Lashes mascara definieert jouw wimpers, zorgt voor een prachtig volume en heeft een intens zwarte dekking.

De False Lashes mascara heeft een liftend effect, zorgt ook voor een prachtig volume en geeft een schitterende lengte aan jouw wimpers.

 

& Smokey Lashes Mascara

€ 9,95
bottom of page