top of page
pexels-aleksandar-pasaric-1323712_edited

DR. BAUMANN,

voor de moderne man

De huid van vrouwen en mannen is identiek, op enkele details na, zoals dikte en talgproductie.

Bij mannen blijft de talgproductie na de leeftijd van dertig jaar relatief sterk, terwijl dat bij vrouwen eerder begint af te nemen. Vrouwen moeten daarom doorgaans wat rijkere crèmes gaan gebruiken om de ontstane tekorten aan te vullen. Bij mannen daarentegen kan de huid dagelijks sterk worden belast en uitgedroogd door scheren, door het gebruik van niet-bionome scheercrèmes en alcoholhoudende aftershaves. Dit alles wil echter niet zeggen dat huidverzorgingsproducten voor mannen anders moeten worden samengesteld dan voor vrouwen.

Om ook de mannenhuid de huid zo lang mogelijk in de best mogelijke conditie te houden wordt aanbevolen te reinigen én ook meteen te scheren met DR. BAUMANN CLEANSING GEL, CLEANSING MILK of CLEANSING MILK SPECIAL in de plaats van de gebruikelijke scheercrème.

CLEANSING MILK moet iets langer inwerken om de baard zacht genoeg te maken.

Na het reinigen/scheren is het belangrijk een op de huid aangepaste versie van de LIPOSOME MULTI ACTIVE aan te brengen

Gebruik daarvoor

LIPOSOME MULTI ACTIVE LIGHT voor de behandeling van een vette tot normale huid,

LIPOSOME MULTI ACTIVE MIT KAMILLE voor een onrustige en overbelaste huid,

ACTIVE CARE voor de onzuivere huid met puistjes,

LIPOSOME MULTI ACTIVE VITAMIN E + C voor de huid die extra bescherming nodig heeft en LIPOSOME MULTI ACTIVE SUPER CURE voor de veeleisende huid. 

1350-liposome-for-men-30ml-1_1.png

LIPOSOME FOR MEN

 

zorgt voor een maximale actieve hydratatie en transporteert werkstoffen tot diep in de huid. Panthenol, vitamine E en teunisbloemolie kalmeren de huid en bieden een diepgaande bescherming.

30 ml, € 76,30

1353-shaving-mousse-for-men-175ml-1_1.png

SHAVING MOUSSE FOR MEN

 

Een mild scheerschuim waardoor het scheermes gemakkelijk en vlot over de huid glijdt. De huid wordt beschermd tegen irritatie dankzij D-panthenol, natuurlijke vitamine E en rozemarijnolie. Op die manier wordt de huid al tijdens het scheren gekalmeerd en verzorgd.

175 ml, € 22,50

1651-cream-for-men-30ml-1_1.png

CREAM FOR MEN

 

is een voedende aanvullende verzorging met jojoba- en macadamiaolie. Ze zorgen voor een zacht en aangenaam huidgevoel en worden snel door de huid opgenomen zodat je niet het gevoel hebt echt iets gesmeerd te hebben

30 ml, € 43,40

1752-body-lotion-for-men-75ml-1_1.png

BODY LOTION 

FOR MEN

 

is speciaal ontwikkeld voor de drogere mannenhuid. Ideaal na het douchen voor een aangenaam huidgevoel. Op basis van jojoba- en macadamiaolie

200 ml, € 22,70

Reisverpakking 75 ml, € 11,50

1754-after-shave-lotion-for-men-75ml-1_1.png

AFTER SHAVE LOTION

 

Verzorging voor mannen die een gezonde huid willen zonder al teveel gedoe. Jojoba- en macadamiaolie zorgen voor de voeding van de huid. Ureum, vitamine E en bisabolol (kamille) beschermen, verzachten en kalmeren de huid en zorgen voor een aangenaam huidgevoel, tot de volgende scheerbeurt

75 ml, € 38,20

bottom of page