top of page

SERUMS & OLIËN

VITAMIN E SERUM

Helpt bij:
    

Roodheid

dehydratatie

Gevoelige huid

Sterk kalmerend en herstellend serum met 1% vitamine E, 1% ceramide complex, hyaluronzuur, squalaan, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie.

Vitamin E wordt ook wel de EHBO-vitamine genoemd: het werkt sterk kalmerend, versterkt de haarvaatjes (couperose), vermindert roodheid en ontstekingen (rosacea), helpt (acne)littekens sneller en mooier genezen, biedt bescherming tegen vrije radicalen (zon, roken) en het herstelt de huidbarrière, wat een gevoelige huid en allerhande irritaties zoals eczeem helpt herstellen en voorkomen. Aangevuld met o.a. ceramiden, squalaan, hyaluronzuur en voedende oliën is dit hét serum voor aanpak van de vet-/vochtarme, gevoelige, ruwe, schilferige (eczeem)huid en alle andere vormen van huidirritatie en stress.

Vitamin E Serum is ook perfect na microdermabrasie, injectables of operaties om de huid te kalmeren, verzorgen en sneller én mooier helpen genezen.

25 ml - €56,95

 

Goed om te weten:

pH waarde: waarde:  4.0 - 4.5

Cruelty-free & Vegan
Cruelty-free
Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment).
Verpakkingen van tenminste 30% gerecycled plastic en FSC karton
100% recyclebaar

Eigenschappen •1% VITAMINE E: dé vitamine voor alle vormen van huidirritatie en (over)gevoeligheid. Het werkt sterk kalmerend, vermindert roodheid, versnelt het genezingsproces van wondjes, zorgt voor mooiere littekens en helpt onnodig littekenweefsel voorkomen. Daarnaast heeft het een zeer sterk huidbarrière herstellende en versterkende werking; vitamine E is daarom de aangewezen vitamine om allerhande problemen als gevolg van een aangetaste huideigen afweer (gevoelige huid; ruwe, droge, schilferige huid, eczeem, dermatitis etc.) aan te pakken en voorkomen. Vitamine E werkt ook versterkend op de haarvaatjes en daarom essentieel om couperose te helpen aanpakken en verergering te voorkomen. Als antioxidant helpt het schade door vrije radicalen herstellen en voorkomen. 1% CERAMIDE COMPLEX: het vet in onze hoornlaag bestaat grotendeels uit verschillende ceramiden. Zij vullen de ruimte tussen de cellen op en gaan zo verdamping van vocht en dus uitdroging tegen. Dit ceramide complex is verwant aan de ceramiden in de opperhuid en effectief bij het bestrijden en voorkomen van een droge huid. HYALURONZUUR: trekt water aan en houdt dit vast; wat de huid meer volume geeft en sterk hydrateert. SQUALAAN: werkt als onze huideigen olie (talg): het voorkomt vochtverlies en houdt je huid zacht en soepel. Als antioxidant werkt het samen met andere antioxidanten om UV-schade te verminderen en beschermt het tegen lipidenperoxidatie. Hierbij verandert de samenstelling van de talg, wat kan leiden tot ontstekingen en in dat geval niet alleen aan het huidoppervlak maar ook tot in de poriën schade kan veroorzaken. MACADAMIA-, DRUIVENPIT- EN TEUNISBLOEM OLIE: rijk aan essentiële (omega) vetzuren en antioxidanten; werken huidbeschermend, helend, hydraterend en helpen een gezonde huidbarrière opbouwen en behouden.

Geschikt voor: •Huidtype: alle huidtypen.

Gebruik: Breng in de ochtend en/of avond 3 tot 4 druppels aan op de gereinigde huid en laat het intrekken (touch-dry). Volg daarna op met je favoriete dag-/nachtcrème.

Belangrijkste ingrediënten: •Vitamine E (1%), ceramiden complex (1%), hyaluronzuur, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie.

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

bottom of page