top of page
Ampullen_edited.jpg

AMPULLEN

De powerverzorging voor een snel zichtbaar resultaat

Net als maskers spelen ampullen een belangrijke rol in de verzorging met

DR. BAUMANN producten.

Ze maken het mogelijk om, zeker in samenwerking met de liposomenpreparaten, huidproblemen nog efficiënter en sneller aan te pakken. Dankzij de werkstofampullen kan de door de schoonheidsspecialiste begonnen (kuur-) behandeling thuis doeltreffend worden verdergezet. Wilt u nog meer resultaat? Vraag uw schoonheidsspecialiste dan om advies.

Humidity.png

HUMIDITY

 

Vochtigheidsampul Vochtigheidsmengeling met hyaluronzuur, sorbitol, ureum, panthenol, lactic acid en natriumlactaat. Hyaluronzuur verhoogt het vochtigheidsgehalte van de beschermende hydrolipidenlaag van de huid. Het verstrakkende effect van hyaluronzuur en zijn exceptionele compatibiliteit met de huid rond de ogen, maken dit product een ideale oogverzorging, alleen, of in combinatie met de EYE GEL of CREAM.

=7 ml, € 24.80

Vitamin E 100 %.png

VITAMIN E 100 % Natural Source

 

Natuurlijke vitamine E ampul, onverdund Niet opgeloste, dus 100 % pure natuurlijke vitamine E. Vitamine E wordt in de huid opgeslagen en beschermt haar uitstekend tegen UV-straling. Het gebruik gedurende enkele weken voor het zonnebaden vermindert de kans op zonneallergie. Vitamine E heeft een kalmerende werking en herstelt de huid sneller na zonnebrand, irritaties en harsen. Deze honingachtige vitamine-ampul kan goed gemixt worden met andere DR. BAUMANN producten.

=7 ml, € 53.00

Ceramide.png

CERAMIDE

 

Bio-Ceramide ampul Ondanks een rijke bionome huidverzorging kan de huid toch nog droog, vlekkerig en schilferig blijven door een gebrek aan ureum en huidlipides als ceramides. Dit gebrek kan ontstaan door veroudering, omgevingsinvloeden, ziekte, een onvolledige voeding enz. Dit concentraat versterkt de huidbarrière met ceramides, ureum en hyaluronzuur en kan voor het herstel van de ruwe, gebarsten en schilferige huid het verschil maken. Ook geschikt als aanvullende verzorging bij neurodermitis en psoriasis.

=7 ml, € 24.80

Evening Primrose Oil.png

EVENING PRIMROSE OIL

Teunisbloemolie ampul Pure, zuivere, onverdunde teunisbloemolie met een hoge concentratie gamma-linolzuur, voor de droge, ruwe en schilferige huid. Ook bijzonder waardevol voor de verzorging van neurodermitis, eczeem en psoriasis. Omdat het niet branderig aanvoelt kan de verzorging van de gewonde, beschadigde of overgevoelige huid soms beter begonnen worden met de pure teunisbloemolie-ampul, eventueel aangevuld met de CERAMIDE-ampul. Nadat de huid voldoende hersteld is en minder gevoelig reageert kan dan worden overgeschakeld naar een meer volledige verzorging met liposomen en crème. Teunisbloemolie kan ook aan de voeding worden toegevoegd. 2-3 druppels teunisbloemolie per dag is dan voldoende.

=7 ml, € 24.80

Aleo Vera Plus.png

ALOE VERA

 

Hydraterende en kalmerende mengeling voor de behandeling van de droge, rode en geïrriteerde huid met aloë vera gel, hyaluronzuur en ureum.

=7 ml, € 24.80

Hyaluron Acid.png

HYALURON

 

Bio-hyaluronzuurampul Bevat dezelfde ingrediënten als de vorige ampulle, maar in andere verhoudingen. Het sterke vochtigheidsverhogende en huidverstrakkende effect van hyaluronzuur maken dit concentraat ideaal bij elasticiteitsverlies en vochtarme huid.

=7 ml, € 24.80

Vitamin A.png

VITAMIN A 

 

Werkstofconcentraat met de herstellende vitamine A opgelost in een gel van hyaluronzuur. Wetenschappelijke studies tonen aan dat vitamine A bij langdurig en regelmatig gebruik in staat is beschadigde huidcellen te herstellen en het collageengehalte – dus de stevigheid van de huid  – te versterken. UV-straling kan de huid sterk uitdrogen wat door vitamine A en hyaluronzuur wordt tegengegaan. Zo wordt het ontstaan van vroegtijdige rimpels tegengewerkt. Ideaal na de zon, en bij vroegtijdig door de zon verouderde en rimpelige huid.

=7 ml, € 24.80

After AHA Pelling.png

AFTER AHA PEELING AHA

 

nabehandelingsampul Kalmerende en herstellende ampul met vitamine C en lecithine. Ideaal voor de geïrriteerde, rode huid, bijvoorbeeld na een fruitzuurbehandeling, om de lipidenbeschermingsmantel van de huid te herstellen.

=7 ml, € 24.80

Lecithine.png

LECITHIN Lecithine ampul Fosfolipiden uit lecithine met macadamiaolie. Ideaal bij een sterk verhoornde huid met vastzittende meeeters of comedonen.

=7 ml, € 24.80

Aloe Vera Concentré Actif.png

ALOE VERA PLUS Aloe Vera Plus ampul Kalmerende en vochtvasthoudende mengeling voor de zeer droge, geïrriteerde en aan de zon blootgestelde huid. Met aloë vera gel, aloë vera extract, hyaluronzuur, ureum, natuurlijke vitamine E, en vitamine A en C.

=7 ml, € 28.20

Vitamin E.png

VITAMIN E

 

Natuurlijke Vitamine E opgelost in een Hyaluronzuurgel Beschermende mengeling van natuurlijke vitamine E, panthenol en ureum opgelost in een gel van hyaluronzuur. Voor de extra bescherming van de veeleisende aan de zon blootgestelde en droge huid. Panthenol en ureum maken dit concentraat bovendien zeer geschikt voor de oudere huid en huidtypes die neigen naar zonneallergie en pigmentvlekken. Deze ampulle zou bij de gevoelige huid voor elk zonnebad of elke zonnebank moeten worden aangebracht.

=7 ml, € 24.80

Horse Chesnut.png

HORSE CHESTNUT

 

Paardekastanje ampul Samen met de andere waardevolle werkstoffen reguleert paardekastanje-extract de doorbloeding van de huid en versterkt het de wanden van de oppervlakkige bloedvaten. Roodheid rond bijvoorbeeld de neus en aan de wangen kan daardoor zichtbaar verminderen. Het verder uitbreiden van couperose wordt tegengegaan. Deze ampul is daarom zeer geschikt voor de rode, naar couperose neigende huid.

=7 ml, € 27.80

Jojoba.png

JOJOBA 

 

Zijdezacht en huidbeschermend werkstofconcentraat met 100 % zuivere, koud geperste en onverdunde jojoba-olie van uitstekende kwaliteit. Omdat jojoba-olie erg lijkt op de menselijke huidtalg kan deze ampulle regelmatig als extra worden gebruikt voor het verzachten van de ruwere, droge en vetarme huid. Omdat pure jojoba-olie op de huidoppervlakte blijft glimmen, is het aan te bevelen dit verder niet-vette concentraat enkel gedurende de nachtrust aan te brengen.

=7 ml, € 24.80

Herb Vital.png

HERB VITAL Kräuter-Vital Kruidenmengeling ampul Kalmerende kruidenmengeling met kamille voor de behandeling van de geïrriteerde, rode, droge en onzuivere huid met neiging tot ontstekingen en puistjes.

=7 ml, € 24.80

bottom of page