top of page

Wat doet een (vitamine) serum voor je huid?



basis voor een mooie huid is een goede huidverzorgingsroutine.

Als aanvulling daarop gebruik je een serum of vitamine, dat het best werkt voor jouw huid. Vooral bij specifieke problemen, zoals een vochtarme huid, pigmentvlekjes of couperose is een aanvulling met extra voedingsstoffen groot belang.


In dit artikel nemen we de vitamines en serums van Alpha-H onder de loep en gaan we kijken naar de werking ervan.


*Alle (vitamine) serums zijn in de salon te bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560




Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.



De vitamine collectie bestaat uit vier serums: Vitamin A, B, C en E en elke vitamine heeft zijn eigen specifieke werking op de huid.

Daarnaast zijn er een aantal intensieve serums, zoals Liquid Gold Midnight Reboot Serum, het Hyaluronic 8 en de Golden Haze Face Oil.



Vitamin A serum| Voor de aanpak van huidveroudering


Fijne lijntjes en rimpeltjes, zonschade, huidverslapping, littekentjes, pigmentatie, een vale teint, grove poriën en acne. Vitamine A biedt de oplossing.

Dit serum bevat vitamine A in de vorm van retinol, dat diep in de huidcellen doordringt, de deling van de huidcellen stimuleert van binnenuit. Het brengt overactieve pigmentcellen tot rust, verbetert de huidstructuur en vervaagt littekentjes en andere oneffenheden. Grove poriën vervagen en de teint egaliseert en verfrist.

Retinol ‘ontstopt' tot diep in de poriën, remt de talgproductie en helpt ontstekingen (en de zichtbare gevolgen daarvan, zoals donkere verkleuringen) aan te pakken.



Vitamin B serum| Voor vochtherstel en het aanpakken van de gevoelige huid


Vitamin B Serum herstelt de natuurlijke vet-/vochtbalans, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het maakt je huid(barrière) weer sterk en gezond. Vitamin B Serum herstelt de natuurlijke vet-/vochtbalans, beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en maakt je huid(barrière) weer sterk en gezond. Ferulic acid en niacinamide zorgen bovendien voor een egale teint en aanpak van pigmentvlekjes.


Ferulic acid en niacinamide zorgen voor een egale teint en aanpak van pigmentvlekjes.

Vitamin B Serum is daarmee de sleutel tot het bij de kern aanpakken van deze problemen. Onze skin professionals zetten dit serum bovendien ook in als er sprake is van (langdurig) gebruik van te sterk ontvettende (acne)producten en bij iedereen die een peeling(kuur) ondergaat; ter ondersteuning en herstel van de huidbarrière.



Vitamin C serum| Voor huid een gezonde, egale en stralende huid


Vitamin C serum is een ware multitasker. Dit serum stimuleert de vorming van collageen, vervaagt bestaande pigmentvlekjes en remt de vorming van nieuwe verkleuringen. Klinisch onderzoek toont aan dat het de huid bij langdurig gebruik egaliseert en verstevigt en het hoge antioxidant gehalte zorgt voor extra bescherming tegen UV-schade. Het helpt acne verminderen, geeft de huidcellen energie en helpt een vale teint aanpakken en voorkomen. Dit serum bevat vitamine C in de vorm van ethyl ascorbic acid (een niet irriterende, zeer stabiele vorm van vitamine C) en is aangevuld met hyaluronzuur, druivenpit- en zoethout extract; voor extra hydratatie, antioxidanten en verheldering van de teint. Tazman Pepper vermindert roodheid en ontstekingen en maakt dit serum ook zeer geschikt bij een gevoelige huid, acne en rosacea.



Vitamin E serum| De EHBO vitamine


Vitamin E serum is een sterk kalmerend en herstellend serum met vitamine E, ceramide complex, hyaluronzuur, squalaan, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie. Vitamin E versterkt de haarvaatjes (couperose). Vitamin E vermindert roodheid en ontstekingen (rosacea), helpt (acne)littekens sneller en mooier genezen, biedt bescherming tegen vrije radicalen (zon, roken)

Het herstelt de huidbarrière, wat een gevoelige huid en allerhande irritaties, zoals eczeem, helpt herstellen en voorkomen.

Kortom dit is hét serum voor aanpak van de vet-/vochtarme, gevoelige, ruwe, schilferige (eczeem)huid en alle andere vormen van huidirritatie en stress.


Vitamin Profiling Kit| Verzorging op maat

De Alpha-H Vitamin Profiling Kit bevat alle 4 onze vitamine serums. Ideaal om kennis te maken met alle serums en om je huidverzorging elke dag perfect aan te passen aan de behoeften van je huid. Handig, want door stress, slaaptekort, seizoenswisselingen, hormonale veranderingen, voeding en zonlicht veranderen de behoeften van je huid continu.



Golden Haze Face Oil | Voor een "juicy looking skin"


Een super voedende, kalmerende, hydraterende gezichtsolie die de huid barrière herstelt. Negen verschillende plant oliën, squalaan en vitamine F forte voor een enorme dosis vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren (omega 3, 6, 7 en 9). Zij voorzien de huid van een beschermend laagje, herstellen de elasticiteit, verminderen irritatie, roodheid en schilfering en vullen het vettekort in de huid aan.

Golden Haze Face Oil is ook zeer geschikt voor de vette huid. De verschillende oliën helpen de talgproductie in balans te brengen en de poriën te zuiveren (olie is een talgoplosser bij uitstek), werken ontstekingsremmend en zorgen voor een gezond microbioom, wat onzuiverheden helpt minimaliseren.

Het serum is zijdezacht, smelt in de huid en laat geen vettig waasje achter. Het resultaat: een gezonde huid, een geweldige glow, herstel van elasticiteit en hydratatie; oftewel een



Hyaluronic 8 serum | Hét alternatief voor fillers


8 Soorten hyaluronzuur zorgen voor directe hydratatie van het huidoppervlak en creëren een vochtreservoir in de diepere huidlagen.

Door deze intense hydratatie boost vullen fijne lijntjes en kraaienpootjes van binnenuit op. De huidcellen functioneren beter en de vale, vermoeide of vochtarme huid krijgt haar glow weer terug. De huid barrière wordt sterker, wat een gevoelige huid helpt voorkomen. De elasticiteit herstelt en de huid krijgt een vollere, stevigere aanblik

Speciale filters beschermen tegen luchtvervuiling en blauw licht dat, net als de zon, vrije radicalen, collageenafbraak en pigmentatie veroorzaken.

De zijdezachte textuur is bovendien een perfecte make-up primer.


Clear Skin BLemisch Control Gel | Dé ‘SOS-gel’


Een snelwerkende, antibacteriële, herstellende en kalmerende gel voor lokale aanpak van onzuiverheden, puistjes en acne uitbraak. Reduceert zwelling, irritatie en roodheid.

De antibacteriële eigenschappen van oregano,tea tree en eucalyptus pakken de oorzaak van infecties aan, en helpen zo verdere verspreiding te voorkomen.



Tenslotte Dé bestseller onder de serums van Alpha-H:


Liquid Gold Midnight Reboot Serum

Liquid Gold Midnight Reboot Serum is anti-age serum met glycolzuur en granactive retinoïde. Deze nieuwste vorm van vitamine A is even effectief als het uitsluitend op recept verkrijgbare tretinoïne, zonder de daarmee gepaard gaande bijwerkingen.


Samen met krachtige antioxidanten uit co-enzym Q10 en ferulic acid en een peptide (palmitoyl tripeptide-5) zorgen zij voor een flinke boost van de collageen aanmaak, een effectieve aanpak van (acne)littekens, pigmentatie, grove poriën en een zichtbaar egalere, frissere teint.









.


20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page