top of page

Helpt bij:
    

Fijne lijntjes & rimpels
Vale teint
Pigmentatie

Oneffen- & onzuiverheden

Dehydratatie

 Glimmende T-zone/vette huid

 Littekens

ALPHA-H, EXFOLIANTS & PEELINGS

MICRO SUPER SCRUB

Microdermabrasie in een tube! Deze zeer fijne scrub en peeling in één met 12% glycolzuur en biologisch afbreekbare scrubdeeltjes van bamboe extract verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en egaliseert en verfrist de teint.

Voor aanpak van fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens, pigmentvlekjes, rokershuid, verstopte en/of grove poriën en een vermoeide of vale huid. Ook ideaal voor aanpak van keratosis pilaris (rode bultjes op bovenarmen).

Ook als masker te gebruiken...Een scrub als masker? Jazeker! Laat Micro Super Scrub 10 minuten intrekken en je hebt een heerlijk verkoelend en exfoliërend masker, dat je huid tot diep in de poriën reinigt en je teint egaliseert en opfrist. 

                                                                    

100 ml - €49,95

Goed om te weten:

pH waarde: 3.5 - 4.0

Vegan

Cruelty-free

Clean formula (vrij van parabenen, SLS, SLES, minerale oliën etc.)

Geformuleerd met milieuvriendelijke scrubdeeltjes (we formuleren nooit met polyethyleen korrels)

Meer informatie: 2-in-1-werking: scrub en peeling tegelijkertijd. Een scrub als masker? Jazeker! Laat Micro Super Scrub 10 minuten intrekken en je hebt een heerlijk verkoelend en exfoliërend masker, dat je huid tot diep in de poriën reinigt en je teint egaliseert en opfrist. Voor aanpak van fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens, pigmentvlekjes, rokershuid, verstopte en/of grove poriën en een vermoeide of vale huid. Ook ideaal voor aanpak van keratosis pilaris (rode bultjes op bovenarmen). De biologisch afbreekbare scrubdeeltjes van bamboe extract verwijderen, samen met 12% glycolzuur, dode huidcellen waardoor de teint wordt opgefrist en verhelderd. De scrub reinigt tot diep in de poriën en werkt antibacterieel Cafeïne stimuleert de doorbloeding en helpt de huid opspannen. Komkommer en pepermunt verkoelen en verfrissen. Micro Cleanse Super Scrub verbetert de werking van opvolgende producten. Hun werkstoffen dringen beter door in een huid die vrij is van dode huidcellen.

Geschikt voor: • Geschikt voor alle huidtypen, behalve een extreem gevoelige huid of bij wondjes

Gebruik: Breng Micro Cleanse Super Scrub een paar keer per week aan op een gereinigde huid. Masseer de scrub in met zachte draaiende bewegingen. Voor een diepere en grondige verwijdering van dode huidcellen adviseren we de scrub 1-3 minuten in te laten trekken. Spoel de scrub daarna weg met ruim (lauw)warm water. De scrub kan licht tintelen op de huid; dit is een normale reactie en een teken dat de scrub zijn werk doet. Het tintelen neemt na enkele minuten af. We raden je aan om de scrub ’s avonds te gebruiken, omdat glycolzuur de huid gevoeliger maakt voor zonlicht. Het is daarom verstandig dit product altijd te gebruiken in combinatie met zonbescherming factor 50, bijvoorbeeld de Daily Essential Moisturiser SPF50+ of Protection Plus Daily SPF50+.

Belangrijkste ingrediënten: • Glycolzuur (12%), bamboe extract, cafeïne, rijstzemelen, komkommer, pepermunt olie.

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

bottom of page