top of page

DR. BAUMANN MASKERS

Verwennen, ontspannen en verzorgen!

De maskers van DR. BAUMANN voldoen aan de individuele behoeften van een intensieve huidverzorging. De werking ervan wordt nog extra versterkt door vooraf een werkstofampul aan te brengen.

Liposome Mask.png

LIPOSOME MASK

Hydraterend en verzachtend masker met meervoudige liposomen, aloë vera, macadamia-olie, natuurlijke vitamine E, vitamine A, en provitamine B5. Fijne droogtelijntjes die het gevolg zijn van dehydratatie worden effi ciënt tegengegaan. Verharde talg en meeeters worden met de tijd steeds beter opgelost. De huid wordt zuiverder, elastischer en aantrekkelijker. De teint wordt frisser.

75  ml, € 47.80

Aloe Vera Mask.png

LIPOSOME MASK Hydraterend en verzachtend masker met meervoudige liposomen, aloë vera, macadamia-olie, natuurlijke vitamine E, vitamine A, en provitamine B5. Fijne droogtelijntjes die het gevolg zijn van dehydratatie worden effi ciënt tegengegaan. Verharde talg en meeeters worden met de tijd steeds beter opgelost. De huid wordt zuiverder, elastischer en aantrekkelijker. De teint wordt frisser.

75  ml, € 38.30

Cream Mask normal dry and very dry skin.png

CREAM MASK

normal, dry and very dry skin

 

Zuiverend masker voor de vetarme, droge huid. Met kaoline, jojoba-olie, sheabutter, vitamine C en basilicumolie. Heeft een vuilabsorberende, reinigende, verzachtende en sterk kalmerende werking.

50  ml, € 52.60

Cream Mask, oily and impure skin.png

CREAM MASK

oily and impure skin

 

Zuiverend masker voor de vette huid. Kiezelgoer, kaoline, jojoba, sheabutter, vitamine C en kamille geven dit masker een kalmerende, reinigende en vetabsorberende werking. De huid wordt soepeler en voelt op de duur duidelijk minder vet aan

50  ml, € 54.60

bottom of page