top of page

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

ALPHA-H, EYE &LIP

LIQUID GOLD FIRMING EYE CREAM

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels

Pigmentatie

Goed om te weten:

ppH waarde: 5.2 - 5.7
Cruelty-free
Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment)

Totaalaanpak voor de huid rond de ogen op basis van peptiden, ferulic acid, fruitzuur, niacinamide en pigmentverhelderende en -remmende ingrediënten.

Effectief bij (beginnende) lijntjes, zonschade, verlies van stevigheid rond de ogen en bij donkere kringen en wallen. Diamantpoeder en 'light diffusing' deeltjes camoufleren schaduwen en oneffenheden en geven een soft-focus effect en matte finish.

15 ml - €74,95

Eigenschappen • Oogcreme met viervoudige werking: anti-rimpel, anti-verslapping, anti-pigmentatie en anti-vermoeidheid. Peptiden helpen DNA-schade herstellen en voorkomen, spiersamentrekkingen (lachrimpeltjes) afzwakken en vochtophopingen en zwellingen (wallen, donkere kringen) verminderen. Niacinamide (vitamine B3) stimuleert aanmaak van collageen, remt vochtverlies en vervaagt pigmentvlekjes en donkere verkleuringen. Ook ferulic acid, waltheria incida en hibiscus zijn zeer effectief in de aanpak en het voorkomen van pigmentvlekjes en donkere verkleuringen. Diamantpoeder camoufleert, matteert en helpt rimpeltjes optisch vervagen. De licht exfoliërende werking vervaagt fijne lijntjes en helpt milia (witte bultjes onder de ogen) verminderen en voorkomen.

Geschikt voor: alle huidtypen. In het bijzonder bij fijne lijntjes, verslapte huid, pigmentatie, zonschade, (vocht)wallen, donkere kringen of een vermoeide blik.

Gebruik: Breng met de cool-touch applicator een kleine hoeveelheid aan op een schone, droge huid. Klop en masseer de crème met je vingertoppen met opwaartse bewegingen in; dit verbetert de doorbloeding en afvoer van vocht en afvalstoffen. Oefen lichte druk uit onder de wenkbrauwen om zware oogleden te liften. Het resultaat is een frisse oogopslag

Ingrediënten: Peptiden (ReproAge™, Juveleven™, Snap-8® en Eyeseryl®), niacinamide (vitamine B3), ferulic acid, lime pearl extract (fruitzuur), hibiscus, witte moerbei, waltheria indica en diamantpoeder.

bottom of page