top of page

Diep werkzame verzorging met meer-voudige liposomen.

De start van een perfecte huidverzorging.

Onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond.

Liposomen verhogen de huidvochtigheid maximaal en transporteren andere huidvriendelijke stoffen, zoals vitamines, in de huid.

Ze zijn actief tegen vlekjes en onzuiverheden door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren.

Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multi-functionele werkstof die ook door het DR. BAUMANN onderzoeksteam als onontbeerlijk wordt gezien voor een gezonde en doeltreffende huidverzorging.

1314-liposome-multi-active-essential-30_1.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE ESSENTIAL

 

 Bevat hoge concentraties van de belangrijkste cosmetische werkstoffen en zorgt voor een maximale hydratatie van de huid.

Door zijn laag vetgehalte ook inzetbaar bij Rosacea.

30 ml, € 84,00

Liposome multi Actif camomile.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE CAMIMILE

Bevat een hoge concentratie meervoudige liposomen, teunisbloemolie, jojoba-olie, vitamine A+E, provitamine B5, hyaluronzuur en urea. Deze werkstoffen worden door de liposomen opgenomen en in de huid getransporteerd. Bevat als extra werkstof kamilleolie. Kamille heeft een extra kalmerend effect op de onrustige huid.

30 ml, € 79.70

1018-cleansing-gel-200ml.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE VITAMIN E & C

 

Met zeer hoge concentraties natuurlijke vitamine E en C in de plaats van kamille. Deze vitamines beschermen uw huid extra goed tegen vroegtijdige huidveroudering door omgevingsinvloeden zoals UV-straling.

30 ml, € 86,40

1058-liposome-muslti-active-super-cure-30ml_1_orig.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE LIGHT

 

Lichte liposomengel met alle belangrijke vitamines en natuurlijke oliën in een lichtere concentratie. Daarom ideaal voor de hydratatie en voeding van de vette huid, bij warmer weer of voor het wennen aan de zeer actief inwerkende meervoudige liposomen in het geval van een overgevoelige huid.

30 ml, € 76,30

1058-liposome-muslti-active-super-cure-30ml_1_orig.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE SUPER CURE

 

Bevat extra hoge concentraties meervoudige liposomen, nanosomen, ceramides, teunisbloemolie, jojobaolie, vitamine A+E en D-panthenol. Een luxueuze verzorging die aan bijzonder hoge eisen tegemoet komt. Aan te bevelen wanneer men wil weten wat met bionome huidverzorging mogelijk is. Kan ook als kuurbehandeling gebruikt worden.

30 ml, € 156,10

1000-liposome-ceramid-30ml_orig.png

LIPOSOME MULTI ACTIVE CERAMID

 

Bijzonder effectief bij een droge, vetarme en schilferige huid. Ceramides zijn net als de fosfolipiden van de liposomen, een belangrijk bestanddeel van de gezonde huid.

Zonder essentiële olie.

30 ml, € 83,10

1000-liposome-ceramid-30ml_orig.png

ACTIVE CARE

 

De ultieme liposomengel voor de behandeling van puistjes en de onzuivere huid. Waardevolle werkstoffen als tea tree olie, vitamine E, zinkoxide en vitamine  A, zorgen bij regelmatig gebruik voor duidelijke resultaten.

30 ml, € 84,70

bottom of page