top of page

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

ALPHA-H, KITS & SPECIALS

IN GOOD HANDS RENEWING HAND TREATMENT

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels

Vale Teint

Pigmentatie

Dehydratatie

Goed om te weten:

Cruelty-free
Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment)

Verpakkingen van tenminste 30% gerecycled plastic en FSC karton

Deze luxe, sterk voedende handcrème met 5% melkzuur, panthenol (pro-vitamine B5) jojoba olie en shea butter hydrateert, verzacht, versoepelt en helpt de jeugdigheid van de handen te herstellen en behouden. Melkzuur, panthenol, jojoba olie en shea butter vervagen pigment-/ouderdomsvlekjes en houden de huid van handen en nagelriemen in topconditie. Citroenmirthe zorgt voor een heerlijk frisse citrusgeur.

50 ml. - €24,95

Eigenschappen • Voedt, anti-age, hydrateert, verzacht, versoepelt, helpt vroegtijdige veroudering van de handen tegengaan; versterkt, voedt en verzorgt ook de nagelriemen. Rijke, luxe textuur, maar niet vet; trekt meteen in en geeft zijdezachte gehydrateerde handen. Verbetert elasticiteit en soepelheid, sterk exfoliërend door 10% glycolzuur dat dode huidcellen verwijdert, vermindert droge plekjes en ouderdoms-/pigmentvlekjes verminderen

Geschikt voor: Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij een droge huid, vroegtijdige veroudering en pigment- en ouderdomsvlekjes op de handen.

Gebruik: Gebruik In Good Hands Hand Cream naar wens/behoefte, zeker als je droge, ruwe handen hebt. Breng de crème aan op je handen en nagelriemen en masseer het goed in.

Ingrediënten: 5% melkzuur, Panthenol, Jojoba Olie, Shea Butter

bottom of page