top of page

DR. BAUMANN

Hand- en Voetverzorging 

met hoogwaardige werkstoffen

Huidverbetering op niveau, ook voor de handen en de voeten.

De hand- en voetverzorgingsproducten van DR. BAUMANN bevatten

immers dezelfde hoogwaardige oliën en werkstoffen als de gelaatsverzorgingsproducten.

Hand Cream.pn.png
HAND CREAM

Uitstekende handcrème met hoogwaardige verzorgende oliën en vitamines.
Beschermt de zwaar belaste huid van de handen tegen uitdrogende reinigingsubstanties en voorkomt een vroegtijdige veroudering van de huid. Trekt onmiddellijk in en veroorzaakt geen vetvlekken. Zelfs niet op papier!
75 ml. € 21,80
Naamloos_edited.png
NAIL AND CUTICLE OIL
Nagelolie voor de intensieve verzorging van de nagels en de nagelriemen.
 
4,5 ml. € 16,40
Foot Bath.png
Foot Bath is een zacht reinigend en stimulerend voetbad met de verfrissende en schimmelwerende essentiële oliën tea tree, lavendel eucalyptus en munt. Ideaal als voorbereiding op een pedicurebehandeling. Ontspannend en verfrissend bij vermoeide of branderige voeten. Ook ideaal als badschuim. Heel zuinig in het gebruik. 
200 ml. € 16,80
Foot Cream Tea Tree oil (2).png
Foot Cream Tea Tree Oil is een intensief verzorgende voetcrème met ureum, hoogwaardige natuurlijke oliën zoals sheabutter en vitamine C. De antiseptische werking van de essentiële oliën  tea tree en farnesol verhelpt voetschimmel en elimineert onaangename geurtjes


 
75 ml. € 18,50
Leg Lotion_.png
Leg Lotion is een lichte lotion voor de intensieve verzorging van de benen. Met jojobaolie, sheabutter, vitamine C, muntolie en lavendelolie.
 
Het vaatwandversterkende paardekastanje-extract werkt tegen spataders. Aangenaam stimulerend en verfrissend bij zware en vermoeide benen.
 
200 ml. € 28,20
Chaps Cream_.png
Chaps Cream is een rijke anti-klovencrème met sheabutter, jojobaolie, ureum en vitamine C. Zeer effectief bij een verhoornde, gebarsten en ruwe voethuid maar ook werkzaam bij kloofjes en scheurtjes aan de handen of elders op het lichaam. Een weldaad bij een uitgebreide voet- of handmassage.
75 ml. € 20,00
Chaps Cream Super.png

Voor wanneer de klassieke Chaps Cream net niet voldoende is, is er nu de DR. BAUMANN Chaps Cream Super! 

Het nog hogere gehalte van essentiële vetzuren en het hoge ureumgehalte van 8% zorgen voor een ideale bescherming en sterkere remediëring voor de zwaar verhoornde, gebarsten, droge en ruwe voethuid. De nieuwe Chaps Cream Super werkt ook bij moeilijkere gevallen. De huid van de voeten blijft lang soepel en symptoomvrij lopen wordt weer mogelijk. Ideaal ook voor voetmassage. 

75 ml. € 25,00
Foot Mask.png
Het nieuwe DR. BAUMANN FootMask is pure verwennerij voor de vermoeide voeten na een lange, belastende dag van rechtstaan, slenteren of lopen. Het DR. BAUMANN FootMask biedt een intensieve verzorging met hoogwaardige oliën en vitamine E. Daarnaast bevat het ook algenextract wat zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Je voeten zijn in no time terug fit en klaar voor nog een rondje!
 
75 ml. € 24,40
bottom of page