top of page

Golden Rose - Make-up

Foundation
 

website_logo.png
HD Foundation.png
HD Foundation High Definition

De HD Foundation (High Definition Foundation) van Golden Rose is een vloeibare foundation die met zijn formule met speciale pigmenten een "soft focus"-effect op je huid creëert door het licht dat op  je huid valt diffuus te maken.
Door deze formule geeft de HD Foundation een gladde afwerking van de huid en zorgt dat onvolkomenheden en fijne lijntjes uit de huid vervagen.
De foundation is ook verrijkt met antioxidant Vitamine E.

 

Door zijn zachtromige textuur, olievrije en vochtrijke formule zorgt de HD Foundation voor een gemiddelde dekking van de huid waardoor er een mooi egale teint ontstaat.
Dankzij zijn vochtinbrengende eigenschappen zorgt de foundation voor een gehydrateerde huid en door zijn SPF15 zonnefactor zorgt hij ook voor een bescherming tegen de schadelijke zonnestralen.
kleuren.pn.png
€ 20,95
Matte.png
 

Longstay Matte Foundation

Matte Foundation biedt de hele dag door een goede dekking met een glad en matte resultaat op het gelaat dankzij haar LONGLASTING en OLIE-VRIJE formule.
Bevat beschermingsfactor SPF 15.
€ 19,95
LongStayMatte.PS.png
golden-rose-fluid-foundation.png
Satin Smoothing

Fluid Foundation

satin fluid colours.PS-1.png
De Golden Rose Satin Smoothing Fluid Foundation is een long lasting make up die een perfecte egale gelaat verzekert. Dit is een foundation op siliconen-basis. Aldus een goede dekking ondanks deze vloeibaar is. Olie-vrij. Tevens verrijkt met vitamine C dat de huid verzorgt en een SPF beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon. Voor ieder huidtype.
€ 23,95
golden-rose-stick-foundation.ps.png
 

Stick foundation

Deze stick foundation is snel en makkelijk aan te brengen. Het camoufleert en egaliseert en zorgt de hele dag door voor een natuurlijke uitstraling.
Ideaal om te Contouren! 
Stick Foundation.kleuren.ps.png
€ 13,95
golden-rose-liquid-illuminator-tinted-pr
Liquid Glow Illuminator
Tinted Prime
Deze Liquid illuminator van Golden Rose geeft een perfecte gloed aan je huid. De Liquid Illuminator is verrijkt met een multifunctioneel hydraterend middel om je huid terug te helpen hydrateren en te beschermen.

De pure textuur van de Liquid Illuminator van Golden Rose geeft een glanzende reflectie op de huid voor een jeugdige, natuurlijke uitstraling en stralende afwerking.
€ 14,95
bottom of page