top of page

ALPHA-H, EXFOLIANTS & PEELINGS

Helpt bij:
    

 Oneffen- & onzuiverheden
Glimmende T-zone/vette huid

CLEAR SKIN TONIC

Exfoliërende, kalmerende en ontstekingsremmende lotion voor de gecombineerde of vette huid met onzuiverheden. Maakt tot diep in de poriën schoon, verwijdert opgehoopt vuil en talg, kalmeert, vermindert roodheid en helpt de talgproductie weer in balans te brengen, zonder de huid uit te drogen of te strippen.

Clear Skin Tonic zorgt bovendien dat acne-bacteriën zich niet (verder) kunnen verspreiden, draagt bij aan een evenwichtig microbioom van de huid en geeft een fluweelzachte huid met matte finish.

’s Ochtends te gebruiken als ‘stand alone’ reinigingsproduct; je hebt dan dus geen aparte cleanser nodig.

100 ml - €49,95

Goed om te weten:

pH waarde: 3.6 - 4.0
Cruelty-free
Clean formula (vrij van parabenen, SLS, SLES, minerale oliën etc.)
Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoeding (bevat salicylzuur)

Meer informatie •Verfrissende, exfoliërende lotion voor de vette, verstopte huid, onrustige of onzuivere huid van gezicht, rug, hals en decolleté. Salicylzuur (2%) verwijdert dode huidcellen, maakt tot diep in de poriën schoon door het losweken van daar opgehoopt vuil en talg, het verfijnt de poriën en vermindert infecties. Plantextract Seboclear MP voorkomt de verspreiding van de P. acnes bacterie, werkt sterk ontstekingsremmend en zorgt voor een evenwichtig microbioom van de huid, met genoeg ‘goede’ bacteriën die helpen om je huid gezond te houden. Tea tree, eucalyptus en tijm werken ontstekingsremmend, antibacterieel en antiseptisch. Dit helpt onzuiverheden verminderen en voorkomen. Zoethout extract werkt ontstekingsremmend, antibacterieel en antioxiderend. Bovendien helpt de melanine (pigment) aanmaak te onderdrukken. Zo wordt voorkomen dat er pigmentvlekjes achterblijven nadat de ontstekingen zijn verdwenen en wondjes genezen. Cipresnoot extract, gerst en salomonszegel verminderen roodheid, stimuleren de doorbloeding (aanvoer van voedingsstoffen, afvoer van afvalstoffen), verminderen ontstekingen en helpen de huid genezen. Kamille, arnica en komkommer kalmeren, verminderen roodheid en versterken de huid. Het resultaat is een stralende, rustige en fluweelzachte huid met een semi-matte uitstraling. We raden aan dit product te gebruiken in combinatie met een niet-schuimende (sulfaatvrije) gezichtsreiniger; schuimvormers tasten de pH-waarde van de huid aan. Al onze gezichtsreinigers zijn vrij van schuimvormende ingrediënten.

Geschikt voor: Vette huid, Acne

Gebruik: Ochtend en/of avond. Bevochtig een wattenschijfje met de lotion en ga hiermee over de (schone) huid. Vermijd ogen en lippen. Opvolgen met je favoriete dag-/nachtverzorging. LET OP: * Salicylzuur maakt je huid gevoeliger voor de zon. Daarom overdag opvolgen met een moisturiser met SPF. Daarnaast adviseren we dit product te gebruiken in combinatie met een niet-schuimende (sulfaatvrije) gezichtsreiniger. Schuimvormers tasten de pH-waarde van de huid aan. Al onze cleansers zijn vrij van schuimvormende ingrediënten. * NIET gebruiken bij zwangerschap, borstvoeding of aspirine-allergie. Bij gebruik in de ochtend (wanneer er geen make-up verwijderd hoeft te worden) fungeert Clear Skin Tonic als volwaardig reinigingsproduct. Je hebt dan dus geen aparte cleanser en tonic nodig. Clear Skin Tonic kan tijdens het gebruik tintelen op de huid. Dit is een normale reactie die na een aantal minuten afneemt. TIP: heb je last van opkomende puistjes? Overweeg deze dan na gebruik van deze gel aan te stippen met de snelwerkende Clear Skin Blemish Control Gel. Dit remt de (verspreiding van de) infectie, vermindert de roodheid en zwelling en helpt je huid sneller genezen.

Belangrijkste ingrediënten: • Salicylzuur (2%) Seboclear MP, tea tree olie, tijm, eucalyptus, zoethout, cipresnoot, gerst, salomonszegel, kamille, arnica, komkommer.

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

bottom of page