top of page

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

ALPHA-H, MOISTURISERS

CLEAR SKIN DAILY HYDRATOR GEL

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels

Pigmentatie

 Dehydratatie

Goed om te weten:

pH waarde: 7.3 - 7.9
Cruelty-free & Vegan
Cruelty-free
Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment). 

Deze hydraterende, ontstekingsremmende gel is uitermate geschikt voor een huid met onzuiverheden. Dagelijks gebruik houdt de poriën schoon, zorgt voldoende hydratatie en een afname van puistjes, glimmende T-zone en ontstekingen.

50 ml - €32,95

Eigenschappen • Clear Skin Daily Hydrator Gel kalmeert, helpt roodheid verminderen en een geïrriteerde, kapotte huid te sneller herstellen en genezen, ter voorkoming van (acne)littekentjes. Salicylzuur (0.5%) reinigt verstopte poriën, remt de talgproductie, verfijnt de poriën en vermindert infecties. Niacinamide (2.5%) zorgt voor hydratatie, werkt ontstekingsremmend en brengt de talgproductie in balans. Daarnaast helpt het pigmentatie als gevolg van wondjes/ontstekingen te voorkomen en verminderen. Tea tree, eucalyptus en toverhazelaar werken ontstekingsremmend, antibacterieel en antiseptisch. Dit helpt onzuiverheden verminderen en voorkomen. Dag-/nachtverzorging voor de gecombineerde of vette, onzuivere huid. Deze lichte, frisse, hydraterende gel is ook geschikt bij een snel glimmende T-zone.

Geschikt voor gemengde huid, vette huid, Acne

Gebruik: Breng Clear Skin Daily Hydrator Gel aan op een gereinigde huid in de ochtend en/of avond. Laat de gel intrekken. De gel kan tijdens het gebruik tintelen op de huid. Dit is een normale reactie die na een aantal minuten afneemt. Heb je last van opkomende puistjes? Overweeg deze dan na gebruik van deze gel aan te stippen met de snelwerkende Clear Skin Blemish Control Gel. Dit remt de infectie(verspreiding) en vermindert de roodheid en zwelling.

Ingrediënten: Salicylzuur (0.5%), vitamine B3 (niacinamide) (2.5%), katoenzaad, toverhazelaar en tea tree.

bottom of page