top of page

Golden Rose Make-up - 
Poeder, Blush, Highliter en Contour

website_logo.png
baked_trio_face_powder_-_bronzer_blusher_highlighter_nude_look_golden_rose.png

Baked Trio Face Powder

De Baked Trio Face Powder van de Exclusieve ‘Nude Look’ lijn is een geweldig trio met een Nude bronzer, highlighter en een blush.

De goed gepigmenteerde, gebakken poeders zijn gemakkelijk te blenden en hebben van nature een natural glowy effect zonder dat het ’to much’ wordt. 

De alles in één Baked Trio Face Powder bestaat uit 3 verschillende kleuren die zorgen voor een prachtige make-uplook. De kleuren zijn prachtig op te bouwen en hebben een zachte textuur. Iedere kleur bevat prachtige licht reflecterende pigmenten waarmee je pure en intense glanzende looks kunt creëren.

Gebruik:
1. BRONZER: Gebruik de bronzer net onder de jukbeenderen, aan de zijkanten van de neusbrug en rond de grenzen van het gezicht.
2. HIGHLIGHTER: Gebruik de highlighter om een glow in het gezicht aan te brengen. Je gebruikt de highlighter op de jukbeenderen, op het midden van het voorhoofd, boven en onder de wenkbrauw beenderen, tot aan de brug van de neus.
3. BLUSH: Breng de blush aan op de appeltjes van de wangen voor een gezonde en stralende finish.

€ 19,95
Mineral bronze powder

mineral-bronze-powder_1.jpg
golden-rose-bronzing-terra-powder.jpg
 

Bronzing terra powder spf 15

 

Terracotta mineral

powder & Highlighter

terracotta-mineral-powder-08.jpg
De Mineral Bronze Powder, een uniek poeder dat zich aanpast aan uw huidskleur, glimt niet en zorgt voor een "Sunkissed" teint.
De formule is verrijkt met vitaminen en SPF 15.
Dankzij de zijdezachte textuur kan de Mineral Bronze Powder egaal worden aangebracht.Met een brede penseel kan de intensiteit van de kleur gemakkelijk worden bepaald.
Mineral Bronze.png
€ 16,95
Deze bronzing powder met SPF 15 zorgt de hele dag door voor een mooie teint en natuurlijke uitstraling.
Kan direct op de huid of in combinatie met een foundation worden aangebracht.
Terra-kleuren.ps.png
€ 10,95

Golden Rose Mineral Terracotta Powder zorgt ervoor dat jij van een perfect egale huid kunt genieten. Deze poeder heeft een uitstekende dekking en zorgt voor een natuurlijke en fluweelzachte afwerking. Je kunt deze poeder direct op de huid aanbrengen of in combinatie met een foundation.

 

Nr. 08 en 09 zijn highligters/ shapers.

kleuren.png
€ 16,95
bottom of page