top of page

ALPHA-H, EXFOLIANTS & PEELINGS

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels
Vale teint
Pigmentatie
Dehydratatie

BEAUTY SLEEP POWER PEEL

Salon resultaat in een product voor thuisgebruik. Beauty Sleep Power Peel werkt 's nachts op professioneel niveau aan huidverbetering en anti-aging. Glycolzuur (10%) en retinol (0.5%) geven je huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen fijne lijntjes en pigmentvlekken, verslapping, grove poriën en (acne)littekens vervagen.

50 ml - €84,95

Goed om te weten:

pH waarde: 3.6 - 4.0

Cruelty-free & Vegan

Cruelty-free

Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment).

Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoeding (bevat vitamine A/retinol)

Eigenschappen • Alles-in-één nachtverzorging; nachtcrème, peeling en masker tegelijkertijd. 10% glycolzuur en 0.5% retinol staan garant voor professionele resultaten: zij geven de huid een overnight peeling, stimuleren de collageen aanmaak en helpen pigmentvlekjes, (acne)littekens, fijne lijntjes en grove poriën vervagen. De huid wordt steviger en de teint frisser en egaler. Ook Axolight®, gewonnen uit algen, helpt pigmentatie verminderen en zorgt voor algehele verbetering en egalisering van de teint. Peptide Chronodyn® zorgt dat de huidcellen 's nachts optimale energie hebben om hun herstelwerkzaamheden uit te voeren. Hyaluronzuur voorziet de huid van voldoende vocht en vitamine E en druivenpitolie hydrateren, herstellen de huidbarrière en zijn rijk aan antioxidanten die overdag ontstane vrije radicalen (zon, roken, stress) helpen onschadelijk te maken. Beauty Sleep Power Peel is perfect om de resultaten te behouden na een peeling, microdermabrasie en/of cosmetische ingreep. Geschikt voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid. In het bijzonder bij zonschade, fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentatie, verslapte huid, oneffenheden, (acne)littekens, een vermoeide vale teint, onzuiverheden en acne.

Geschikt voor: Normale huid, Gemengde huid, Vette huid, Acne, Rijpere huid

Gebruik: Gebruik Beauty Sleep Power Peel max. 2 keer per week in de avond. Reinig je huid en breng de crème daarna aan op gezicht, hals en decolleté. Vermijd de huid rond de ogen. Het kan voorkomen dat je huid tintelt of rood wordt, dit is normaal. Glycolzuur en retinol maken de huid gevoeliger voor de zon. Gebruik dit product daarom altijd in combinatie met een dagcrème met hoge beschermingsfactor, bijv. Daily Essential Moisturiser SPF50+ of Protection Plus Daily SPF50+.

Belangrijkste ingrediënten: •Glycolzuur (10%), retinol (0.5%), Chronodyn®, Hydranov-P®, Axolight® en papaja enzymen.

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

bottom of page