top of page
Alpha-H_Logo kopie.png

Producten  voor thuisgebruik

BEAUTY SLEEP POWER PEEL

Nachtcrème, peeling en masker in één. Glycolzuur (14%), retinol (0.5%), hyaluronzuur, provitamine B5 en peptiden garanderen dat er ’s nachts intensief en op professioneel niveau wordt gewerkt aan huidverbetering en anti-aging. Door een betere doorbloeding kan de huid ‘s nachts de werkstoffen optimaal opnemen. Deze alles-in-één verzorging geeft de huid ’s nachts een peeling, stimuleert de celvernieuwing en collageen aanmaak, hydrateert en helpt UV-schade zoals fijne lijntjes en pigmentvlekjes, maar ook verslapping, grove poriën, een vale, vermoeide teint en (acne)littekens vervagen en een onzuivere huid aanpakken. Biedt tussen (kuur)behandelingen door (peeling/microdermabrasie/laser/injectables) de juiste ondersteuning voor optimaal resultaat, maar is ook perfect om de huid van de klant voor te bereiden op een (kuur)behandeling c.q. om resultaten na een kuur op peil tehouden.

 

50 ml. € 84,95

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels
Vale teint
Pigmentatie

Dehydratatie

 

Goed om te weten:

pH waarde: 3.6 - 4.0
Vegan
Cruelty-free
Clean formula (vrij van parabenen, SLS, SLES, minerale oliën etc.)
Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en/of borstvoeding (bevat vitamine A/retinol)

Geschikt voor: •Huidtype: alle huidtypen, behalve de gevoelige huid • Huidconditie: zonschade, fijne lijntjes en rimpeltjes, verslapping, oneffenheden, pigmentatie, (acne)littekens, vermoeide/vale teint en onzuiverheden/acne

Belangrijkste ingrediënten: • GLYCOLZUUR (14%): verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en doorbloeding, reinigt de poriën en zet ze ‘open’. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op het opnemen van de overige actieve ingrediënten. Trekt de andere ingrediënten bovendien dieper de huid in.Daarnaast stimuleert het de huid haar eigen collageen aan te maken en helpt hetfijne lijntjes, pigmentvlekjes, littekentjes en andere oneffenheden vervagen. • RETINOL 0.5%: klinisch bewezen werkzaam bij huidveroudering én ernstige acne. Heeft een exfoliërende werking, maakt het huidoppervlak daardoor gladder en egaler en stimuleert de celdeling en collageen aanmaak, waardoor de huid sneller vernieuwt, heelt en verstevigt. Daarnaast helpt het pigmentatie, acne, littekensenzonschadeaanpakken.Metretinol gevuldemicrocapsules zorgendatdevitamineAzijneffectiviteit behoudt en pas actief wordt als het,tezamen met glycolzuur, in de diepere huidlagen aankomt. • CHRONODYN®: peptide, gewonnen uit algen. Geeft de afgifte van calcium en ATP (adenosinetrifosfaat), de 2 belangrijkste energieleveranciers van de huidcellen, een flinke boost. Chronodyn zorgt zo voor optimale energietoevoer naar de cellen, waardoor zij ’s nachts optimaal kunnen functioneren. • HYDRANOV-P®: concentraat uitrode alg met een tot 3x sterkere vochtbindende werking dan hyaluronzuur,tot in alle lagen van de epidermis. In staat de hydratatie te verhogen tot wel 211%. Fungeert tevens als buffer voor glycolzuur. • AXOLIGHT®: enzym, gewonnen uit algen. Helpt pigmentvlekken verminderen en voorkomen en zorgt voor algehele verbetering en egalisering van de teint. • PAPAJA ENZYMEN: zorgen samen met glycolzuur voor onmiddellijke exfoliatie van de bovenste huidlaag. • PROVITAMINE B5: wordt door de huid omgezet in pantotheenzuur, waardoor de celdeling makkelijker tot stand komt. Het draagtzobijaanhuidverjongingengenezing.Hetbezittevenshydrofiele(wateraantrekkende) eigenschappen, werkt daarnaast kalmerend, verbetert de huidelasticiteit en opbouw van zwavelhoudende eiwitten (bijv.in de keratine van de hoornlaag). • HYALURONZUUR: trekt water aan en zorgt dat dit vastgehouden wordt in de epidermis, geeft daardoor de hydratatie een boost, wat helpt overmatige talgproductie door vochttekort onder controle te houden. • VITAMINE E: antioxidant, neutraliseert vrije radicalen, sterk hydraterend, bespoedigt het helingsproces van de huid, kalmeert en voorkomt onnodige littekenvorming. • ALOE VERA: sterk hydraterend; verzacht en kalmeert. • DRUIVENPITOLIE:repareert schade van vrije radicalen door UV,rijk aan essentiële vetzuren en antioxidanten, helpt de huid een optimaal hydratatielevelte behouden en werkt kalmerend en voedend op een gevoelige huid. • MANGOZAAD BOTER: verzachtend, vochtregulerend en helend

Eigenschappen •‘Overnight peeling’; helpt dode huidcellen versnelt, loslaten en verwijderen, stimuleert de celvernieuwing en helpt een gezondere, stevigere en gehydrateerde huid verkrijgen en behouden. • Egaliseert en verheldert de teint en herstelt een vale, vermoeid ogende huid. • Vermindert (acne)littekens, grove poriën, pigmentatie, zonschade, lijntjes/ rimpeltjes. • Stimuleert collageen aanmaak en vochtgehalte in de huid, voor een stevigere, voller ogende huid. • Helpt de talgproductie reguleren en een onzuivere huid aanpakken. • Vormt meteen de basisreiniging van de volgende ochtend (lees meer bij ‘gebruik’).

Gebruik: Max. 2x per week ’s avonds op een schone huid. Vermijd de ogen. Tinteling en/of roodheid kan voorkomen. Maak optimaal gebruik van deze ‘overnight peeling’ door de huid de volgende ochtend vochtig te maken met de vingertoppen en daarmee de huid lichttemasseren.Hetwaterreactiveert de papaja enzymen,wat een 2e exfoliatie creëert. Vervolgens goed afspoelen met lauwwarm water. Mag gebruikt worden i.c.m. Liquid Gold (wacht 30 min. alvorens BSPP aan te brengen) of Liquid Gold Midnight Reboot Serum, indien een huid sterke peelings gewend is. NIET gebruiken tijdens zwangerschap/borstvoeding. In geval van hormoonkuren/IVF-traject in overleg met de (huis)arts.

bottom of page