top of page

ALPHA-H, CLEANSERS

Helpt bij:
    

Roodheid

Dehydratatie

Gevoelige huid

Littekens

BALANCING CLEANSER

Goed om te weten:

pH waarde: 5.7 - 7.0

Vegan

Cruelty-free

Clean formula (vrij van parabenen, SLS, SLES, minerale oliën etc.)

Deze romige, super zachte cleanser op basis van vitamine E en aloë vera ontdoet je huid op milde maar effectieve wijze van vuil, talg en (oog)make-up, terwijl de pH-waarde van je huid na reiniging weer op peil wordt gebracht. Het gebruik van een aparte tonic of lotion is daarmee overbodig.

185 ml - €39,95

Eigenschappen •Romige, zachte cleansing milk met 3-in-1 werking: reiniging, tonic en (oog)make-up remover. Reinigt de huid grondig, zonder haar te ontdoen van de eigen natuurlijke oliën (talg). Ook helpt Balancing Cleanser het verdampen van vocht uit de huid tegen te gaan. Vitamine E hydrateert, kalmeert, vermindert roodheid en is een krachtig antioxidant. Daarnaast helpt het de barrièrefunctie van de huid te verbeteren, wat een gevoelige huid helpt herstellen en voorkomen. Aloe Vera verzacht, kalmeert en hydrateert. De cleanser is zodanig samengesteld dat de pH-waarde van de huid direct op peil wordt gebracht; hierdoor is niet persé een aparte tonic of lotion nodig. Ook een aparte (oog)make-up remover is niet nodig. Kortom: met Balancing Cleanser heb je alles wat je nodig hebt in één handig product.

Geschikt voor: •Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder voor de droge, gevoelige, geïrriteerde huid of (zon)beschadigde huid.aangetaste huid barrière.

Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op een vochtige huid. Masseer de cleanser in met je vingertoppen en verwijder het met (lauw)warm water. We raden aan om je huid ’s avonds twee keer te reinigen, omdat deze dan extra vuil is door make-up en luchtverontreiniging.

Belangrijkste ingrediënten • Vitamine E, aloë vera, soja olie.

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

bottom of page