top of page

Producten van Alpha-H voor thuis kun je in de salon bestellen, of door een e-mail te sturen naar hildeleeuw86@gmail.com, of een Whatsapp bericht naar 06 30927560

Is het product niet op voorraad, dan kun je ze aanschaffen via deze link: ALPHA-A

Hiermee help je mij  indirect met de verkoop en vaak heb je het al de volgende dag in huis.

ALPHA-H, EYE &LIP

ABSOLUTE EYE COMPLEX

Helpt bij:
    

 Fijne lijntjes & rimpels

Pigmentatie

Dehydratatie

Goed om te weten:

Cruelty-free & Vegan
Cruelty-free
Clean Formula (Al onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten (SLS en SLES), ftalaten, minerale olie, nanodeeltjes, triclosan, triclocarban en meer. Lees ook onze Clean Formula Commitment).

Dit frisse oogserum verstevigt, verfrist, hydrateert en werkt vochtafdrijvend. Perfect voor de aanpak van kraaienpootjes, donkere kringen, (vocht)wallen en gezwollen oogleden want mag ook worden aangebracht op de oogleden; tot aan de wimperrand.

15 ml - €42,95

Eigenschappen • Mag worden aangebracht rond het gehele oog. Dus niet – zoals de bij meeste oogcrèmes – alleen op de harde delen rond het oog, maar óók op de oogleden, tot aan de wimperrand. De geltextuur trekt namelijk direct in. Hierdoor kan het niet 'uitlopen', in de ogen komen en gaan irriteren, wat bij oogcrèmes vaak het geval is. Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij fijne lijntjes, rimpels, slaaptekort, vermoeide of gezwollen ogen, donkere kringen en verlies van stevigheid rond de ogen. Absolute Eye Complex verstevigt en ontgift, verfrist, hydrateert, vermindert (vocht)wallen, donkere kringen, gezwollen oogleden en kraaienpootjes. Absolute Eye Complex is vanwege de frisse geltextuur ook favoriet bij mannen! Bij herhaaldelijk gebruik vervagen donkere kringen en vlekjes onder de ogen, waardoor je minder concealer nodig hebt om het te verbergen. TIP: bewaar in de koelkast voor extra frisheid; de verkoeling zorgt voor een extra vochtafdrijvende werking.

Geschikt voor: alle huidtypen.

Gebruik: Breng aan rond de ogen. Absolute Eye Complex mag worden aangebracht op het ooglid tot aan de wimperrand voor een totaalaanpak van de huid rondom de ogen.

Ingrediënten: Peptiden, sodium hyaluronaat, 1% vitamine B3 (niacinamide), olijfextract, hibiscus en granaatappel.

bottom of page